opc_loader

Wensenlijst

KOM WERKEN BIJ MYWALLDECORATION!
Magazijnmedewerker 38 uur

Versterking gezocht voor ons magazijn in Apeldoorn! Wij zoeken een medewerker die zich verantwoordelijk voelt, meedenkt én bijdraagt in de optimalisatie van het proces binnen ons magazijn. Het betreft een functie voor 38 uur per week.

Waarmee jij ons verder brengt

De Magazijnmedewerker draagt bij aan procesoptimalisatie van het magazijn volgens gemaakte afspraken ten aanzien van kwaliteit, planning en kosten. Je draagt zorg voor een efficiënt en effectief beheer van het magazijn en de daarbij behorende werkprocessen. Met het team kom je tot een werkplanning. Je neemt gezamenlijk acties om verstoringen of knelpunten op te vangen. Hierbij denk je aan het kwaliteitsniveau van het proces en de te leveren dienst en waar nodig zorg je voor verbetering. Je keurt en certificeert gereedschappen, zoals hijsmiddelen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Tevens geef je aan wat jouw beeld is over de inrichting van het magazijn en de aanschaf van middelen. Daarnaast is het belangrijk dat zaken goed en zorgvuldig worden geadministreerd.

Zie jij de connectie met MyWallDecoration?

Jij beschikt over MBO werk- en denkniveau (minimaal niveau 3) en hebt bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie. Je hebt kennis en ervaring van geautomatiseerde systemen. Je houdt van accuraat werken en zorgt ervoor dat je je (magazijn)administratie op orde hebt. Geen dag is hetzelfde, daarom is het stellen van prioriteiten belangrijk. Wat komt er eerst? Wat moet er eerst? Je weet je in een hectische omgeving staande te houden en blijft altijd klant- en resultaatgericht. Je bent flexibel in je werktijden en vindt het geen probleem om in een rooster tussen 06.00 en 18.00 uur te werken. Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift.

Welkom bij MyWallDecoration!

Wij werken aan mooie projecten waar we gezamenlijk onze bijdrage aan leveren. Binnen een vooruitstrevende organisatie, waar we werken aan de toekomst van muurdecoratie.
Je wordt gewaardeerd om je talenten en krijgt ruimte om te groeien. We belonen je met onze solide arbeidsvoorwaarden, zoals een bruto maandsalaris van maximaal € 2.700,- bruto per maand als je 38 uur werkt, 25 vakantiedagen en 7 roostervrije dagen. Deze functie willen wij fulltime invullen.

Maak samen met ons de toekomst mogelijk!
Kom jij ons magazijn versterken? Solliciteer direct. Heb je eerst nog vragen? Neem contact op via onze algemene mailadres: info@mywalldecoration.com t.a.v. afdeling administratie.